Restaurant Savage Rotterdam, STADSDRIEHOEK

laatste reservering gemaakt 4 uur geleden

IENS recencies

  • Els I.
      10/10
    21-01-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Buitencategorie . Bijzonder smakelijk, heelergverrassemd.

  • Ian19
      10/10
    31-12-2016
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Fantastisch restaurant. Heerlijk en verrassend eten, met hele leuke wijn combinaties. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Absoluut een Michelin ster waardig, misschien wel een van de beste restaurants van Rotterdam. Een absolute aanrader in zijn segment.

  • Johan m.
      9,5/10
    31-12-2016
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    10 /10

    Geweest naar aanleiding van een tip; een goede tip dus ! We hebben het zesgangenmenu van de dag gegeten, met nog 3 amuses vooraf. Zij een paar wijntjes, ik het bierarrangement. Alleen al het simpelweg hebben van een bier- naast een wijnarrangement is een forse plus. Alle gangen werden mooi gepresenteerd en waren zeer smakelijk, de biertjes goed gekozen. Het personeel enthousiast, deskundig en persoonlijk. Veel meer kun je niet wensen

  • hielke h.
      10/10
    01-01-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Fantasierijke spijzen, originieel, maar niet gezocht en erg lekker. Dit restaurant is een aanrader

  • A O.
      9,5/10
    31-12-2016
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    8 /10

    Gewoon geweldig restaurant, zeker gegeven het feit dat ze pas een paar maanden in bedrijf zijn. We kozen voor het 7 gangen kerstmenu. Prachtige amuses: scheermes in een vissenbek, uitje op stokjes en zeeduivel met geit. Vervolgens boterzachte makreel met stroop van de graatjes (ja...). Heerlijke bonen met aardpeer in sausje dat je uit het schaaltje wilde likken. Langoustine met soepje, Eend met appel, zeeduivel met macadamia (oeh), haan met truffel (die was minder, beetje gimmick met hanenpoot, zag er leuk uit, maar smaakte naar niets), en dan eindelijk hert met ui als hoofdgerecht, Het dessert (boompje met yoghurt) kon er nog net bij, maar het chocoladetaartje lukte echt niet meer en hebben we de dag erna thuis opgegeten. Echt een bijzondere ervaring, ook met de geserveerde wijnen. Enthousiaste, attente en vriendelijke bediening die goed op elkaar zijn ingespeeld. Ook al weer knap in de korte tijd dat ze bezig zijn. Niet goedkoop, maar een hele avond vertier en fantastisch eten mag wat kosten.

  • tengo
      10/10
    31-12-2016
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    5 gangen menu met een wijnarrangement genomen. Heerlijk restaurant met uitstekende bediening. Werden enorm in de watten gelegd. Goede wijnen. Is wel een redelijk lange zit. Sommige maaltijden lieten zich, voor mijn gevoel, net iets te lang op zich wachten. Lekker gesmuld. Ga vooral hier eten! Hele belevenis..

  • R. S.
      9,5/10
    26-12-2016
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    10 /10

    Savage gevonden in Iens om een zakelijke lunch in te gebruiken met 4 personen. Als goed gastheer arriveerde ik als eerste. Ik werd heel aardig opgevangen en snel naar mijn tafel begeleid, waar ik van een lekkere tonic kon genieten (geen standaardspul). Nadat de gasten arriveerden kozen we voor het lunchmenu. Porties uitstekend voor een lunch, gangen voorafgegaan door een lekkere amuse, en daarna makreel (heerlijk zacht, sushi-kwaliteit), gebakken geit met diverse bereiding van biet - goede cuison van de geit, erg lekker, en daarna een nagerecht met sorbet en een hoop andere dingetjes die mooie smaken en texturen combineren. De gasten dronken fris, ikzelf een mooie witte uit Toscane. Overall, een hele aangename ervaring, Savage wordt op het lijstje van geschikte gelegenheden voor een zakenlunch gezet. De ontvangst is professioneel en erg vriendelijk, mooie menu, de wijnkaart is prima. De entourage is erg modern, heel licht, aangenaam.

  • Nicolas v.
      9/10
    31-12-2016
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    8 /10

    Savage is een van de nieuwe hotspots van Rotterdam op culinair gebied. Genoten van een 5 gangen diner met leuke en verrassende gerechten, waarbij er gedurfde smaken en combinaties op het bord komen. Wat kleine schoonheidsfoutjes waren dat de mierikswortel te overheersend was in het voorgerecht waardoor de vis weggedrukt werd, (zelf de stroop van visgraten, die echt voor een smaakexplosie zorgde, kon hier niet goed tegenop). Daarnaast moesten wij erg lang wachten tussen de 3e en 4e gang. Maar dit werd ruimschoots goed gemaakt door het bijzondere eerste hapje van mossel en appelsorbet, de heerlijke kwartel en de fijne combinatie tussen het vegetarische tussengerecht en daarbij geschonken alcoholvrije alternatief. Vooral de sommelier verdient een groot compliment. De geschonken wijnen zijn goed, de alcoholvrije opties zijn indrukwekkend. Fijn dat een restaurant een serieus alcoholvrij alternatief biedt, wat net zo goed (en soms zelfs wel beter) een geheel vormt met de gerechten. Daarnaast was zij zeer vriendelijk, had verstand van zaken, en knalde de passie er van af. Fijn om een restaurant met een jonge, talentvolle en passionele brigade erbij te hebben in Rotterdam!

  • Andzelika C.
      10/10
    22-12-2016
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Het begon allemaal uit de passie voor het eten en de bijpassende wijnen. Gisterenavond hadden wij de mogelijkheid om de culinaire experience bij SAVAGE te ervaren. Onvergetelijke ervaring onder de eikenboom, heerlijk gerechten en zorgvuldig gekozen wijnen bij elke gang. Zeker een aanrader!

  • Dirk D.
      10/10
    22-12-2016
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Dit restaurant geweldig noemen doet het zelfs tekort. restaurant Savage heft ons 1 van de beste culinaire ervaringen geboden in een jaar waar we veel restaurants hebben bezocht. Het eten: briljant, innovatief, creatief en gewoon erg lekker. Zeer verrassende combinaties die allemaal klopten. Drank: leuk bierarrangement, maar vooral het non alcoholische arrangement was uitzonderlijk. Geweldige sapjes van bekende en onbekend fruit en groenten, in prachtige manier geserveerd. Bediening: jong, informeel, zeer bekwaam, opmerkzaam en vriendelijk. Locatie prachtig ingericht (misschien nog wat aan geluidsisolatie doen: beton weerkaatst het geluid flink). In mijn persoonlijke top 3 van Rotterdam (samen met FG en Yama)

Savage
Schiedamse Vest 14
3011BA Rotterdam
bekijk telefoonnummer

toon op kaart email het restaurant
toon openingstijden

openingstijden

Diner

Woensdag 17:00-22:15
Donderdag 17:00-22:15
Vrijdag 17:00-22:15
Zaterdag 17:00-22:15
Zondag 17:00-22:15

Lunch

Donderdag 11:30-14:00
Vrijdag 11:30-14:00

Breakfast

Niet geopend

keuken

Internationaal.

prijsklasse

€10 - €20.