Restaurant Van Der Dussen Delft, Binnenstad

laatste reservering gemaakt eergisteren

IENS recencies

    Eten:
    4 /10
    Decor:
    4 /10
    Service:
    5 /10

  • Ruben V.
      10/10
    19-06-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Heerlijk gegeten mooie wijnen met de juiste uitleg erbij en goed uitgekozen bij de gerechten. Super ervaring voor de tweede keer en we komen zeker terug!

  • Joyce S.
      10/10
    18-06-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Met z'n vieren heerlijk genoten. Goed eten, vriendelijk personeel en gezellige ambiance. Misschien 1 klein puntje. Wij vonden de menukaart niet heel duidelijk, maar dat kan aan ons liggen :-)

  • Desiree S.
      9,5/10
    20-06-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    10 /10

    Geweldig eten, super bediening, komen zeker terug!

  • David B.
      10/10
    29-05-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Great food with very attentive staff, nothing was too much trouble. It was interesting to watch the chiefs at work. All in all a very pleasant experience. Would highly recommend.

  • gudrun r.
      9,5/10
    06-06-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    10 /10

    Nous avons adoré! Dommage que nous n'habitions pas dans le coin pour y aller plus souvent. La cuisine est digne d'un grand restaurant français.

  • Antoine T.
      8/10
    26-05-2017
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    8 /10

    Erg lekker gegeten en goede wijnen. Ook goede service: toen de ober in de gaten had dat het hoofdgerecht (lam) ons niet beviel werd al snel een lekker vervangend gerecht gebracht

  • Farieda R.
      4,5/10
    27-05-2017
    Eten:
    2 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    6 /10

    Ik had dit restaurant geselecteerd om mijn verjaardag te vieren op basis van de goede reviews die ik had gelezen. Echter de ervaring was teleurstellend. We hadden gekozen voor een 4-gangen diner. De tijd tussen de gangen is veel te lang. Het eten was matig, vooral het hoofdgerecht van lam was niet lekker. We hadden ook geen vaste persoon die ons bediende. Van wat we konden zien waren er 4 mensen in de bediening die het hele restaurant bediende inclusief de groep die boven zat. Hierdoor was alles erg gehaast, was er geen persoonlijke aandacht. Pas op het eind van de avond, toen het rustiger werd, kwam het personeel een beetje los. Wat wel positief is, is dat men wel aandacht aan mijn verjaardag schonk aan het einde door middel van een dessert. Maar al en al, een teleurstellende ervaring.

  • Nicolai V.
      10/10
    20-05-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    De gerechten (5 gangen) waren heerlijk met afwisselende smaken die heel goed bij elkaar passen. De kok gaat bewust met het zout om (maar ook met zuur, zoet, en bitter). Er is dus goed over nagedacht, en de uitvoering was perfect. Ook het tempo waarin de gangen elkaar opvolgen is goed doordacht: niet te lang wachten met de eerste gangen, en wat meer ruimte laten tussen de latere gangen. De bediening verdient in dit restaurant een extra compliment. Vier heren en een dame zetten echt teamwork neer, maar je krijgt wel de persoonlijke aandacht die je wil in een restaurant als dit. Geen gerecht staat onnodig koud te worden; iedereen van de bediening kan precies en met rust uitleggen wat ze serveren; en de bediening gebruikt zijn 'radar' waardoor je als klant nooit te lang bezig bent om de aandacht te zoeken, mocht je je glas willen laten bij schenken. Dank aan keuken en bediening voor deze fantastische avond!

  • yomo
      8/10
    20-05-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    2 /10

    Op de kwaliteit eten niets aan te merken , maar vond de bediening niet gezellig , klassieke fout na proeven wijn het glas niet volschenken , antwoord op een vraag met een wijzend vingertje beantwoord te lange wachttijd tussen de gangen, voelde ons geen gast .

Van Der Dussen
Bagijnhof 118
2611AC Delft
bekijk telefoonnummer

toon op kaart email het restaurant
toon openingstijden

openingstijden

Diner

Maandag 17:30-21:00
Dinsdag 17:30-21:00
Woensdag 17:30-21:00
Donderdag 17:30-21:00
Vrijdag 17:30-21:00
Zaterdag 17:30-21:00

Lunch

Niet geopend

Breakfast

Niet geopend

keuken

Frans.

prijsklasse

€10 - €20. €20 - €30. €30 - €50.