Restaurant De Molenaar Onderdendam, Centrum

laatste reservering gemaakt gisteren

IENS recencies

  • Chris d.
      10/10
    26-05-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Gisteren weer gegeten in het, by far, beste restaurant van de hele regio. Volle bak, maar geen enkel probleem voor de persoonlijke, attente en goed georganiseerde bediening. Over de fenomenale wijn spijscombinaties is al heel veel geschreven en voor de eerste Michelin ster moeten we alleen nog even wachten tot het najaar. Aan een avondje De Molenaar klopt alles tot in ieder detail. Van de originele amuses tot en met de heerlijke friandises bij de koffie en alles ertussen. Timing en portioneren ook perfect. De jonge chef komt geregeld uit de keuken voor een praatje met zijn gasten. De wijnkeuze en kennis daarover van sommelier Lolo Zuidema en ober Guido is ook van zeer hoog niveau. Wie dit top adresje op de unieke locatie nog niet ontdekt heeft doet zichzelf ernstig tekort.

  • Joep K.
      9,5/10
    21-05-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    10 /10

    Mooie, hartelijke ontvangst, heerlijk vijf gangen verrassingsmenu met mooie bijpassende wijnen en alles met volle aandacht bereid en uitgeserveerd. Top avond!

  • AnnIm
      9/10
    14-05-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    8 /10

    Gewoon genoten van verrassende gerechten; mooi om te zien, heerlijk om op te eten. Vriendelijke, enthousiaste bediening. Je niet van de wijs laten brengen door alle detailbeoordelingen en niet denken: dat is dus niets voor ons. Gewoon gaan en genieten

  • Alfred v.
      9/10
    08-05-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    8 /10

    Hier heerlijk gegeten. Mooie uitgekiende en verzorgde gerechtjes. Lekkere bijpassende wijnen. Ik ga hier absoluut een keertje terugkomen.

  • Machteld v.
      10/10
    08-05-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Goed klaargemaakt en van zeer goede kwaliteit. Verrassende combinaties en eea werd begeleid door prima wijnen. Attente bediening. Kortom: gewoon erg lekker gegeten.

  • Arthur S.
      9,5/10
    18-04-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    10 /10

    Mooi decor (molen), dito gedekte tafels (damast). Keurige, nette en kundige bediening en een keur aan lekkernijen - van de amuses (3) tot aan de diverse gangen. Prachtige opmaak, prima smaakbalans. Bijpassende wijnen ook prima in orde, dit restaurant is zeker een omweg waard!

  • Cees v.
      10/10
    10-04-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    We hebben genoten. Het was een echt verrassingsmenu. De gerechten zagen er stuk voor stuk prachtig uit en de smaken combineerden voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Kees B.
      10/10
    08-04-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Wat een ongelooflijk talent is deze jonge chef! De Molenaar heeft nog geen ster, maar dat is een kwestie van tijd. Wij hadden een 5-gangendiner waarbij gebruik werd gemaakt van spannende smaakcombinaties. De oude molen van het mooie dorpje Onderdendam biedt een intieme en sfeervolle entourage. Voor wie een wijnarrangement neemt valt te overwegen om in de molen te blijven overnachten. Bij binnenkomst duurde het even bij de garderobe voordat iemand ons ontdekt had. Dit is het gevolg van de inrichting van de molen. De service hierna was uitstekend. Na afloop van de maaltijd kregen we nog een minirondleiding door de molen en de appartementen aangeboden.

  • Sandra B.
      10/10
    04-04-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Wat een mooie en ontspannen avond hadden we bij De Molenaar. Culinaire hoogstandjes en tijd om er even van na te genieten wisselden elkaar precies goed af. Op mijn verzoek om alleen vis in het door ons gekozen 5-gangen diner te verwerken werd fantastisch ingespeeld. Ik ben geen vegetariƫr, dus ik vroeg me af hoe dit zou bevallen. Ik heb door de knappe samenstelling van ieder gerecht het vlees totaal niet gemist! Dat zegt mij iets over de creativiteit van de kok. Daarnaast viel ons op dat er geen muziek op de achtergrond speelde; een absoluut genot! Het bleek een bewuste keuze. Goed over nagedacht! Muziek kan nl. enorm storend werken tijdens een diner, is mijn ervaring. Al met al een geweldige ervaring door een team van jonge gedreven mensen met veel liefde voor het vak! Onze complimenten!

  • Michel G.
      10/10
    16-03-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Super gastvrij , goed uitleg van alles wat er op tafel kwam

De Molenaar
Uiterdijk 4
9959 PK Onderdendam
bekijk telefoonnummer

toon op kaart email het restaurant
toon openingstijden

openingstijden

Diner

Woensdag 18:00-22:00
Donderdag 18:00-22:00
Vrijdag 18:00-22:00
Zaterdag 18:00-22:00
Zondag 18:00-22:00

Lunch

Donderdag 12:00-14:00
Vrijdag 12:00-14:00
Zaterdag 12:00-14:00
Zondag 12:00-14:00

Breakfast

Niet geopend

keuken

Internationaal.