Restaurant Full moon Den Haag, Centrum

laatste reservering gemaakt eergisteren

IENS recensies

  • Daphne K.
      5/10
    27-07-2017
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    2 /10
    Service:
    2 /10

    Het eten was heerlijk, de bediening is echter super slecht. Bij aankomst werd er al niet enthousiast gereageerd. uiteindelijk werden wij totaal genegeerd en hadden bij de derde ronde nog een keer drankjes besteld, deze hebben we echter nooit gehad maar stond wel op de rekening. Wij gaan zelf regelmatig uiteten en zijn dol op dimsum. Maar door deze ervaring kom ik niet meer terug bij jullie!

    Eten:
    4 /10
    Decor:
    4 /10
    Service:
    5 /10

  • G.J. v.
      10/10
    06-07-2017
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    Hartelijke ontvangst, prettige tafel, aangename omgeving. Nadat we rustig de tijd hadden genomen om onze keuze te maken, werden onze gerechten al snel opgediend. En die waren uitstekend! We zijn gestart met verschillende dumplings die rijk van smaak waren en hebben daarna voor de hotpot gekozen: één met Sichuan bouillon (echt lekker pittig) en één met kippenbouillon. Heerlijk! Panna cotta en ijs ter afsluiting van een heerlijk diner en een gezellige avond. Zeer aan te bevelen!

  • susan.tjon
      8,5/10
    04-07-2017
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    10 /10

    Ik had in principe bij Full Moon City willen gereserveerd maar het was niet duidelijk welke zaak het was. Er zijn nl. drie Full Moon zaken. Dus ik kwam in plaats van Full Moon CIty bij Full Moon terecht (all you can eat maar gelukkig ook a la carte). Heel prettige zaak. In vergelijking met Full Moon City heel aangenaam, aangezien Full Moon City altijd stervensdruk is. Heerlijk gegeten, bediening perfect en zeker terug voor een volgend etentje. TOP

  • snor1
      8/10
    26-06-2017
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    8 /10

    AH menu was lekker Wonton soep Ossenhaaspuntjes prima van smaak met de broccoli en het dessert was eenvoudig maar zeer smakelijk. Komen er zeker nog eens terug.

  • Jelle J.
      6/10
    18-06-2017
    Eten:
    6 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    4 /10

    Nieuwsgierig naar Dim Sum gerechten, konden echter alleen, via IENS/AH gereserveerd, uit 3- gangen menu kiezen, erg teleurstellend! Soep was goed, vlees ossenhaas was goed op smaak, maar dan alleen rijst en een schaal broccoli erbij reserveren zonder smaak is niet erg aan te raden. Jammer! Personeel is erg stemmig en is er alleen voor om het eten op te dienen, vraagt geen enkele keer of het heeft gesmaakt, verder ging het opdienen in snel vaart trein. Binnen het uur 3-gangen en extra bijbetaald gerecht 3 hapjes Dim Sum a 5,95 per persoon, afgewerkt. Niet meer via IENS/AH of helemaal niet meer teruggaan.....

  • r-jansma
      5/10
    18-06-2017
    Eten:
    4 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    4 /10

    15 juni via IENS/AH gereserveerd. Nieuwsgierig naar Dim Sum & Hot Pot. Bij binnenkomst niet vriendelijk ontvangen. Het werd direct duidelijk gemaakt dat je alleen mocht kiezen uit 3- gangen menu, keuze zeer beperkt. We hebben 3 hapjes Dim Sum als tussengang genomen a 5,95 p.p. Soep was lekker, Ossenhaas goed op smaak, maar dan alleen witte rijst en broccoli erbij..... erg smakeloos! Tussen door was de bediening er alleen voor het eten op tafel te zetten en verder niet met de gasten te bemoeien? geen enkele keer gevraagd of het eten smaakte. De bediening was niet in The Mood! Misschien omdat het geen volle maan was! Het tempo was zo snel, gevoel om snel vanaf te zijn. Binnen drie kwartier waren de 4-gangen opgediend. Jammer niet een goede ervaring opgedaan met Full Moon.

  • r-jansma
      5/10
    20-06-2017
    Eten:
    4 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    4 /10

    15 juni via IENS/AH gereserveerd. Nieuwsgierig naar Dim Sum & Hot Pot. Bij binnenkomst niet vriendelijk ontvangen. Het werd direct duidelijk gemaakt dat je alleen mocht kiezen uit 3- gangen menu, keuze zeer beperkt. We hebben 3 hapjes Dim Sum als tussengang genomen a 5,95 p.p. Soep was lekker, Ossenhaas goed op smaak, maar dan alleen witte rijst en broccoli erbij..... erg smakeloos! Tussen door was de bediening er alleen voor het eten op tafel te zetten en verder niet met de gasten te bemoeien? geen enkele keer gevraagd of het eten smaakte. De bediening was niet in The Mood! Misschien omdat het geen volle maan was! Het tempo was zo snel, gevoel om snel vanaf te zijn. Binnen drie kwartier waren de 4-gangen opgediend. Jammer niet een goede ervaring opgedaan met Full Moon.

  • Rika d.
      8/10
    08-06-2017
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    6 /10

    Heel lekker en gezellig gegeten. We waren er met de lunch en het was geweldig grote Chinese families te zien. Ondanks de vele kindertjes was het heerlijk rustig.

  • Davy P.
      6,5/10
    05-06-2017
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    2 /10

    Al een aantal keren bij Full Moon geweest voor het All-you-can-eat concept. Concept is simpel, per ronde kan je maximaal vijf gerechtjes bestellen in 2 uur tijd. Zorg dat je niet te veel neemt per keer, want de gerechtjes zijn nog best groot. De kwaliteit verschilt per keer, maar is meestal wel redelijk tot goed en het is een goede plek om zo veel mogelijk van de Chinese keuken te kunnen proeven. Wat wel enorm tegen valt is de service. De laatste twee keren dat ik er ben geweest ben ik heel erg onvriendelijk behandeld door vrouwelijke bediendes. Ze deden net alsof ze onze groep niet zagen, keken chagrijnig en als we naar ze toe liepen waren ze zeer kortaf. De mannelijke bediendes en een andere vrouw waren wel zeer gastvrij, maar helaas waren die toen niet aanwezig of in ieder geval niet werkend als ober. Erg zonde voor zo'n leuke zaak, het heeft me wel doen twijfelen om terug te komen met een groep.

Full moon
Gedempte Burgwal 24-26
2512BV Den Haag
bekijk telefoonnummer

toon op kaart email het restaurant
toon openingstijden

openingstijden

Diner

Maandag 12:00-22:00
Dinsdag 12:00-22:00
Woensdag 12:00-22:00
Donderdag 12:00-22:00
Vrijdag 12:00-22:00
Zaterdag 12:00-22:00
Zondag 12:00-22:00

Lunch

Niet geopend

Breakfast

Niet geopend

keuken

Chinees.

prijsklasse

€10 - €20.