Restaurant Le Bateau Den Bosch, Centrum

laatste reservering gemaakt 39 minuten geleden

IENS recencies

  • Anja v.
      8/10
    06-01-2017
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    8 /10

    We hebben lekker gegeten. Komen zeker nog een keer terug. Was gezellig.

  • Antoon M.
      7/10
    31-12-2016
    Eten:
    6 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    8 /10

    Het was een heel drukke maar gezellige oudejaarsavond . Yves bedankt voor de port.

  • Laura v.
      3,5/10
    12-12-2016
    Eten:
    4 /10
    Decor:
    2 /10
    Service:
    4 /10

    Erg verbaasd over de positieve recensies hier. Ik vind het zeer, zeer matig. Lang wachten (om 19.00 uur gereserveerd en dan om 19.39 uur de kaart pas gekregen) Druk en benauwd binnen, op iedere vierkante meter staat een tafeltje. Wil je naar het toilet dan moet je je medegasten storen om er te komen. Er is maar één toilet, voor heren en dames. Een vies toilet. Het eten is echt niet bijzonder. Als ik een stukje vis van de Lidl koop en bak is het lekkerder. Druk en rumoerig, zeker als er een groep zit. Geen vegetarische gerechten op de kaart. En de wijn is vies. Kortom; niet voor herhaling vatbaar.

  • Corine V.
      7,5/10
    08-12-2016
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    6 /10

    Mijn tafelgenoten bestelden één of ander stuk rundvlees. De serveerster vroeg of we het gewone wilden of vlees van een koe die voor de slacht was gemasseerd. Natuurlijk wilden zij een zo stressloos mogelijke dood voor het dier en kozen de tweede optie. Bij het afrekenen bleek dit vlees twee maal zo duur te zijn als de andere vleesgerechten op de kaart!! Rond de 40 euro! Belachelijk dat dit niet aan ons was medegedeeld van tevoren! Het is al een tijd geleden dat ik bij dit restaurant was, maar ik heb nu pas tijd om een reactie te schrijven. Omdat het zo'n slechte ervaring was wil ik het toch wel graag kwijt. En natuurlijk gaan we er nooit meer terug. Genoeg eerlijke restaurants in Den Bosch!

  • Corine V.
      5/10
    08-12-2016
    Eten:
    6 /10
    Decor:
    6 /10
    Service:
    2 /10

    Mijn tafelgenoten bestelden één of ander stuk rundvlees. De serveerster vroeg of we het gewone wilden of vlees van een koe die voor de slacht was gemasseerd. Natuurlijk wilden zij een zo stressloos mogelijke dood voor het dier en kozen de tweede optie. Bij het afrekenen bleek dit vlees twee maal zo duur te zijn als de andere vleesgerechten op de kaart!! Rond de 40 euro! Belachelijk dat dit niet aan ons was medegedeeld van tevoren! Het is al een tijd geleden dat ik bij dit restaurant was, maar ik heb nu pas tijd om een reactie te schrijven. Omdat het zo'n slechte ervaring was wil ik het toch wel graag kwijt. En natuurlijk gaan we er nooit meer terug. Genoeg eerlijke restaurants in Den Bosch!

  • Edo R.
      9,5/10
    03-12-2016
    Eten:
    10 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    10 /10

    Heel erg lekker gegeten in dit knusse en goed ogende restaurant. We werden heel vriendelijk ontvangen, ook al waren we aan de vroege kant. De service is bijzonder goed en we zijn niets tekort gekomen. De chef/eigenaar is nog even aangeschoven om een suggestie te doek voor de mixed grill. Hij had net een heerlijk stuk (spare)rib van een rund van de slager gekregen en raadde dit aan ipv de sparerib. Wat op het bord belandde was een heerlijk stuk vlees zoals ik niet vaak gezien heb. De eerste hap was als een soort hap in een wolk... wat een mals en heerlijk gemarineerd stuk vlees. Als je de kans krijgt... Ga ervoor en geniet! Op het eerste oog lijkt het misschien niet zo, maar Le Bateau is een fancy restaurant met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit wil zeggen: een lage prijs voor een bijzondere en uitstekende kwaliteit. Bezoek dit restaurant als je in de buurt bent!

  • Debbie V.
      8/10
    16-11-2016
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    8 /10

    Lekker gegeten in een ongedwongen sfeer. Als we weer in Den Bosch logeren zullen we zeker terugkomen. Leuk restaurant met gezellige entourage.

  • Dirk G.
      6/10
    14-11-2016
    Eten:
    6 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    4 /10

    We werden vriendelijk ontvangen. Daarna moesten we lang wachten op eerste gerecht, smaak was goed alleen een beetje karig. Hoofdgerecht hebben we ook lang op moeten wachten. De smaak was goed, alleen ook weer kleine porties met alleen rouwkost en geen verdere groenten. Dat kan wat uitgebreider. 1. Klein bakje friet erbij, zelf maar om extra bakje gevraagd. Toetjes waren heerlijk. Wij vonden bediening matig, ze gaven meer aandacht aan vaste klanten die daar vaker komen. Al met al was het gezellig, maar voorlopig gaan wij daar niet meer heen. Met vriendelijke groet, Dirk

  • L. S.
      9/10
    31-10-2016
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    10 /10
    Service:
    10 /10

    ben met mijn gezin in le Bateau en we zijn verrast door de knusheid en gezelligheid van het restaurant...wel te voren gereserveerd en moet zeggen dat het menu ons geheel verrast heeft en goed in balans samengesteld. De bediening is uitstekend geen lange wachttijd en prijs/kwaliteit is prima. Aan te bevelen en tip altijd reserveren want het is klein en vol is vol.....prima restaurant!!!

  • toine15 B.
      8/10
    29-09-2016
    Eten:
    8 /10
    Decor:
    8 /10
    Service:
    8 /10

    Het was alweer een tijd geleden dat we bij Le Bateau waren geweest. Het is dan altijd even afwachten of je eenzelfde ervaring hebt dan de vorige keer. Want in ons geheugen was Le Bateau een fijn, klein, sfeervol en goed restaurant. En gelukkig is het dat nog steeds. Het thema boot en zee is in het hele interieur door getrokken. Doordat het klein is en de ruimte tussen de tafeltjes beperkt is het ook echt alsof je allemaal in (het zelfde) schuitje zit. Maar ook het eten was prima. We startte met een plankje variatie van kleine broodjes, olijf tapenade en serranoham. Daarna een heerlijke vissoep en de gambas. We hadden iets meer van de gambas verwacht. Deze waren klein en moest je goed zoeken tussen alle groente. Als hoofdgerecht hadden we de gevulde varkenshaas (lekkere combinatie) en het trio van biefstuk. Beetje vreemd dat er naast een stukje tournedos en entrecote ook varkenshaas in het trio zit (stond overigens ook wel zo op de kaart) Een stukje ossenhaas, ribeye of chateaubriand was beter op zijn plaats geweest. Lekker doorbakken friet, prima ! We miste hier wel wat groentes. Deze kwamen we nu alleen als garnering een beetje tegen. Dit is een beetje het nadeel als iets in je herinnering heel goed is geweest; dan ben je een volgende keer extra kritisch. Want het was echt wel oké. Zeker met de sympathieke bediening en de hele sfeer erom heen. Ook qua prijs/ kwaliteit verhouding zit Le Bateau aan de goede kant.

Le Bateau
Snellestraat 52
5211EN Den Bosch
bekijk telefoonnummer

toon op kaart email het restaurant
toon openingstijden

openingstijden

Diner

Maandag 17:00-22:00
Dinsdag 17:00-22:00
Woensdag 17:00-22:00
Donderdag 17:00-22:00
Vrijdag 17:00-22:00
Zaterdag 17:00-22:00
Zondag 17:00-22:00

Lunch

Niet geopend

Breakfast

Niet geopend

keuken

Frans. Internationaal.

prijsklasse

€10 - €20.