Restaurant La Stanza Rotterdam, Scheepvaartkwartier

laatste reservering gemaakt gisteren

een van de mooiste restauranttuinen van Rotterdam

Restaurant La Stanza in Rotterdam, midden in het Scheepsvaartkwartier, met een van de mooiste restaurant tuinen.

Italianen benoemen dingen in het leven met de term 'heilig'. De keuken. De moeder. Het eten van de moeder. Bij restaurant La Stanza wordt met haast religieus te noemen liefde aandacht besteed aan De Pasta, De Lamsbout, De Pannacotta, en natuurlijk De Koffieboon. Maar wie denkt een moeder in de keuken aan te zullen treffen zal zijn ogen niet geloven: de honneurs di mama worden waargenomen door koks die niet alleen thuis zijn in de Italiaanse keuken, maar ook bewondering hebben voor de Franse keuken. Noem het gerust aanbidding. Op de kaart, die vier maal per jaar verandert (lente, zomer, herfst, winter) staan dan ook relikwieën van haute-cuisine.

Restaurant La Stanza is gelegen in het scheepvaartkwartier, in Rotterdam. Een wijk met vele restaurants. Wie La Stanza van buiten ziet, zou niet verwachten dat een van de mooiste restauranttuinen van Rotterdam achter het statige herenhuis zou liggen. In de zomer kan buiten worden gegeten op een terras dat de charme heeft van een piazza, maar de pracht van een tuin. Hier kunt u met een vork prikken van de verse vis terwijl het geroezemoes van gasten u omringt. Hier kunt u dineren terwijl het langzaam donker wordt.

Maar ook als het geen zomer is, biedt restaurant La Stanza haar gasten een gezellige tafel binnen. Overigens kan er in de na-zomer en in de vroege lente nog buiten op de veranda gegeten worden.

La Stanza
Van Vollenhovenstraat 19
3016BE Rotterdam
bekijk telefoonnummer

toon op kaart email het restaurant
toon openingstijden

openingstijden

Diner

Maandag 18:00-19:30
Dinsdag 18:00-19:30
Woensdag 18:00-19:30
Donderdag 18:00-19:30
Vrijdag 18:00-19:30
Zaterdag 18:00-19:30

Lunch

Niet geopend

Breakfast

Niet geopend

keuken

Italiaans.

prijsklasse

€20 - €30.