Restaurant De Echoput Apeldoorn, Hoog Soeren

laatste reservering gemaakt 23 minuten geleden

De Echoput heeft een hechte band met haar omgeving en de producten uit het bos

Restaurant de Echoput in Apeldoorn. Heeft door zijn unieke ligging, te midden van 11.000 hectare ongerept natuurgebied van de Kroondomeinen, een hechte band met haar omgeving en de producten uit het bos. De menukaart volgt de seizoenen en er staat bijna altijd wild op, het mooiste scharrelvlees dat er is. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eerlijke, biologische producten, het liefst afkomstig van lokale producenten. Naast à la carte gerechten zijn er ook aantrekkelijke menu's. De Echoputkeuken heeft ook een eigen bakkerij. Het bronwater wordt op het terrein opgepompt op bijna 100 meter diepte. Wij koken ook graag vegetarisch en houden rekening met alle wensen. Aarzel dus niet om die aan ons door te geven. Dat geldt ook uiteraard voor diëten.

Smaak
Smaak is voor Peter Klosse al jaren een onderwerp van studie en onderzoek. Het leverde hem een doctorstitel op. De door hem ontwikkelde smaaktheorie wordt uiteraard in de Echoput in de praktijk gebracht. Er wordt in De Echoput daarom heel veel tijd besteed aan wijn-spijscombinaties Het vinden van perfecte combinaties van wijnen bij de gerechten op de menukaart is een permanente uitdaging. Je vindt op de menukaart van de Echoput bij alle gerechten dan ook passende wijn per glas aanbevolen. Je kunt natuurlijk ook een van de prachtige wijnen kiezen van onze wijnkaart.

Wijnkaart
Veel van de wijnen in de Echoput worden zelf geïmporteerd. Peter Klosse houdt van de klassieke wijngebieden, maar niet van plat getreden paden. Er zijn veel wijnen die je elders niet vaak tegenkomt. Het ontdekken van onbekende wijnen is voor Klosse een sport. Het heeft geleid tot een indrukwekkende wijnkelder. Een glimp hiervan krijgt u in het Vinotorium. Grote wijnen geven we alle tijd om op dronk te komen. Bijvoorbeeld witte of rode Bourgognes uit de jaren 90, of mooie Bordeauxs of Duitse Rieslings. De wijnen zijn te vinden op de wijnkaart, tegen aantrekkelijke prijzen en ze zijn meestal ook in de winkel te koop. We adviseren je graag.

De Echoput
Amersfoortseweg 86
7346AA Apeldoorn
bekijk telefoonnummer

toon op kaart email het restaurant
toon openingstijden

Openingstijden

Lunch

Maandag Gesloten
Dinsdag Op aanvraag
Woensdag Op aanvraag
Donderdag Op aanvraag
Vrijdag Op aanvraag
Zaterdag Op aanvraag
Zondag 13:00-doorlopend

Diner

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-21:30
Woensdag 18:00-21:30
Donderdag 18:00-21:30
Vrijdag 18:00-21:30
Zaterdag 18:00-21:30
Zondag 13:00-21:30

keuken

Frans. Internationaal.

prijsklasse

Exclusief.