Restaurant De Goudvis Club Amsterdam, Centrum

laatste reservering gemaakt op 29 juni

Proef Azië

De Goudvis Club 2.0

Twee jaar geleden opende De Goudvis Club haar deuren en werd al snel een groot succes met haar vernieuwende shared-dining-streetfood concept. Inmiddels hebben steeds meer restaurants zich aangesloten bij zowel het idee van shared dining als het streetfood concept. Daarom is het tijd voor wat nieuws!

Op 6 november zal de Goudvis Club haar deuren heropenen met een vers keukenteam dat voor de volle glorie van VIS gaat. Een nieuwe kaart gecentreerd rond verse, niet bedreigde vis. De keuze voor eerlijk eten uit zich in de inkoop van alleen gecertificeerde vis (MSC) uit duurzame visserij en daarnaast biologische producten

Zowel de bediening als de keuken staan onder de bezielende leiding van de gebroeders de Witte, beiden met hun roots in Bourgondisch Maastricht. Bas de Witte zwaait zijn scepter over de keuken brigade en mede eigenaar Rob de Witte bestiert de bediening.

Naast een uitgebreide dinerkaart met vis en uiteraard voor de liefhebber ook vleesgerechten, is er een kleine barfood kaart. Dit kaartje bestaat uit kleine huisgemaakte visgerechtjes die makkelijk met een glas bijpassende wijn of cocktail aan de bar genuttigd kunnen worden.

Uiteraard is er ook aan de concertbezoekers van buurman Bitterzoet gedacht. Speciaal voor deze muziekliefhebbers serveert De Goudvis Club een up-tempo driegangen menu zodat men op tijd voor het concert is.

De Goudvis Club
Spuistraat 4
1012 TS Amsterdam
bekijk telefoonnummer

toon op kaart email het restaurant
toon openingstijden

openingstijden

Diner

Niet geopend

Lunch

Niet geopend

Breakfast

Niet geopend

keuken

Aziatisch.

prijsklasse

€10 - €20.