Restaurant Boven Water Vinkeveen, Demmerik En Plassen

toon de aanbieding!
laatste reservering gemaakt op 23 april

Heerlijk dineren aan de Vinkeveense Plassen

Restaurant Boven Water in Vinkeveen bevindt zich op het terrein van jachthaven Omtzigt. Zowel binnen als buiten is er een prachtig uitzicht over de jachthaven en over de Vinkeveense plassen. Bij mooi weer is het op het terras genieten van aanmerende boten, de ontspannen sfeer en het heerlijke eten. Booteigenaren, fietsers, Vinkeveens chique, verliefde stellen, zakenmensen; alles verzamelt zich hier in een maritieme sfeer.

Op de internationale menukaart wisselen traditioneel en verrassend elkaar af. De bediening is enthousiast, persoonlijk en geeft prettige adviezen. Het jonge team verwent alle gasten van het begin tot het eind. Van de amuse vooraf tot aan het grand dessert.

Door de ongedwongen sfeer op de jachthaven en de gastvrijheid in het restaurant voelt iedereen zich hier onmiddellijk thuis.

IENS DINERDAGEN

klik hier voor alle deals
  • Classic €30
    Tussen 1 tot en met 10 mei 2015!

    De leukste en lekkerste restaurants van Nederland maken graag kennis met je tijdens de IENS DinerDagen. Ze nodigen je daarom uit voor een bijzonder 3-gangendiner in hun restaurant. Voor hen is dit dé kans om te laten zien wat ze in huis hebben, voor

    bekijk de details

Boven Water
Achterbos 24a
3645CD Vinkeveen
bekijk telefoonnummer

toon op kaart email het restaurant
toon openingstijden

openingstijden

Diner

Woensdag 17:30-22:00
Donderdag 17:30-22:00
Vrijdag 17:30-22:00
Zaterdag 17:30-22:00
Zondag 17:30-22:00

Lunch

Niet geopend

Breakfast

Niet geopend

keuken

Frans. Internationaal.

prijsklasse

€20 - €30.